SHPËRNDAJE

Nqs jeni duke kërkuar tema falas për WordPress jeni në vendin e duhur, pasi më poshtë kemi renditur disa nga temat më të mira.

Do të gjeni tema nga më të ndryshmet si: temat e biznesit, temat minimaliste, tema të ndërtuara me Bootstrap, tema Mobile Friendly (të optimizuara për celular dhe desktop), tema për Elementor etj.

1- Neve

Neve është një temë falas WP e ndërtuar për t’i dhënë uebfaqes tuaj një pamje të freskët dhe tërheqëse. Duke u zhvilluar pas standardeve moderne të WordPress (përfshirë kompatibilitetin me Gutenberg dhe Elementor), Neve është zgjedhja e duhur për çdo sipërmarrës. Për më tepër, tema vjen me 30+ site të gatshme.

Karakteristikat:

Dizajn responsive,
Drag & Drop,
SEO friendly,
30+ site fillestare,
Demo të ndryshme.

Download Demo

2- Airi

Airi është një temë fleksibël WordPress me shumë demonstrime (nga të cilat tre janë falas), secila e ndërtuar për t’i dhënë biznesit tuaj një pamje të ndryshme. Ajo ka dizajne të ndryshme për fillestarë, biznese si dhe për trainjer. Gjëja e bukur për Airi është që ajo vjen me një ndërfaqe të freskët dhe tërheqëse – faqja juaj me siguri do të duket e shkëlqyer nëse e përdorni.

Karakteristikat

Dizajn responsive,
3 demo falas (+ 7 premium)
Kompatibël me Elementor
WooCommerce
Përkthim i gatshëm
Font të Google
Live Customizer.

Download Demo

3- Hestia

Një temë e pastër dhe e bukur falas për faqen tuaj që përdor tendencat më të fundit të projektimit – Material UI Kit. Ajo ka një dizajn të qetë dhe pamje moderne, artistike. Hestia gjithashtu ka një dyqan online, i cili merr hua pak nga dizajni i Pinterest.

Karakteristikat:

Dizajn responsive,
Kit UI Material,
Kompatibël me Elementor dhe Gutenberg,
WooCommerce,
Integrimi i SendinBlue (për format e buletinit),
Live Customizer.

Download Demo

4- OceanWP

Një temë që mund të personalizohet plotësisht, e destinuar për çdo lloj qëllimi. Ju mund ta përdorni atë për faqet e internetit të blogjeve, biznesit, e-commerce, udhëtimit ose portofolit. OceanWP ka një dizajn modern, me animacione të shkëlqyera dhe seksione interaktive. Cdo opsion që ka , së bashku me parallax scrolling, i jep kësaj teme një pamje tërheqëse.

Karakteristikat:

Paraqitja responsive,
Dizajn fleksibël,
13 demo të ndryshme,
Parallax scrolling,
E-commerce,
Widget moderne,
Animacione.

Download Demo

5- Orfeo

Orfeo është një temë e bukur për bizneset e vogla, e thjeshtë për tu rregulluar dhe ka një paraqitjet fleksibël. Ajo vjen me një faqe moderne dhe shumë shumëngjyrëshe. Në thelb i përshtatet çdo gjëje: një startup, një biznes i vogël, një agjensi, madje edhe një dyqan në internet.

Karakteristikat:

Header me gjerësi të plotë
Dizajn responsive,
WooCommerce
Opsione ngjyrash,
Kompatibël me ndërtuesit më të njohur të faqeve,
Parallax scrolling.

Download Demo

6- OnePress

Një temë moderne dhe miqësore, e ndërtuar për t’iu përshtatur çdo biznesi – startup, bizneset korporative dhe krijuese, agjensitë digial, vitrinat e produkteve dhe firmat e tjera të ndryshme në internet. OnePress ka një pamje elegante dhe one-page layout.

Karakteristikat:

Dizajn responsive,
2 slides në sfond,
WooCommerce,
Custom page templates,
Blloqe të përmbajtjes,
Seksioni Hero,
Parallax scrolling.

Download Demo

7- Sydney

Një temë e pastër për bizneset e çdo lloji, me një slider të plotë në ekran dhe animacione të bukura. Tema ka një vështrim profesional, një footer të zgjeruar dhe një dizajn të thjeshtë. Ajo gjithashtu ka një ndërfaqe moderne dhe të bukur, dhe vjen me seksione shumëngjyrëshe.

Karakteristikat:

Dizajn responsive,
Përkthim të gatshëm,
Sfond parallax,
Lidhet me rrjetet sociale,
Font të Google.

Download Demo

8- Fagri

Fagri është një temë falas për WordPress për bizneset e vogla, startup-et, si dhe faqet e produkteve. Dizajni i tij i qetë së bashku me pamjen moderne, e bëjnë atë një zgjedhje të shkëlqyer për fushatën tuaj promovuese.

Karakteristikat:

Header me gjerësi të plotë me formularin e kontaktit,
Dizajn responsive,
Kompatibël me Elementor,
WooCommerce,
Opsione ngjyrash,
Parallax scrolling.

Download Demo

9- Zakra

Një temë e ndërtuar me Gutenberg dhe Elementor në mendje, të cilën mund ta rregulloni me lehtësi duke përdorur Drag & Drop. Zakra ofron 10 demo të ndryshme dhe disa faqe fillestare që janë të gatshme për t’u përdorur për biznesin tuaj.

Karakteristikat:

Opsioni kryesor i ngjyrave,
Në përputhje me GDPR,
Dizajn responsive,
7 zona për widget,
Kompatibël me Elementor,
10 demo të ndryshme,
I lehtë dhe i shpejtë.

Download Demo

10- Allegiant

Një temë elegante dhe minimiste për bizneset e çdo lloji. Dizajni i tij i shumëanshëm dhe fleksibël ju lejon ta përdorni për startup, agjensi, portofole dhe shumë të tjera. Është i pastër, ka një slider të animuar me gjerësi të plotë dhe vjen me shumë mundësi opsionesh.

Karakteristikat:

Dizajn responsive,
Kodet e personalizuara,
Ngjyra te pakufizuara,
Parallax scrolling,
Kompatibël me WooCommerce.

Download Demo

11- Schema Lite

Schema Lite është një temë moderne me paraqitje klasike të blog-ut që nuk del kurrë nga moda. Tema ju jep një skemë të këndshme me ngjyra të errëta dhe të optimizuara për të gjitha pajisjet. Mund të jeni i sigurt se kjo temë do të duket e shkëlqyer si në desktop ashtu edhe në celular.

Karakteristikat:

Optimizuar për shpejtësinë,
Gati për SEO,
100% responsive,
AdSense e optimizuar,
Widget e butonave të mediave sociale,
Opsione të pakufizuara të ngjyrave,
Opsione të pakufizuara të sfondit.

Download Demo

12- AccessPress Parallax

AccessPress Parallax është një temë e mrekullueshme me një faqe me parallax scrolling, elegante dhe një pamje moderne. Tema i përshtatet çdo biznesi, qoftë korporative apo krijuese. Është një mundësi e mirë për një dyqan dhe portofol online. Në përgjithësi, tema duket e bukur dhe tërheqëse.

Karakteristikat:

Dizajn responsive,
Disa Header,
Opsione të avancuara për postimet,
Personalizimi i ngjyrave,
Animime CSS3,
Parallax scrolling,
Slider,
Integrimi i WooCommerce.

Download Demo

13- Spacious

Spacious është një temë minimaliste me një pamje të pastër dhe miqësore. Tema përdor ikona dhe butona shumëngjyrësh, një slider me karakteristika të bukura dhe një përmbajtje të rregulluar në mënyrë efikase. Tema ju lejon të krijoni portofol dhe dyqane online gjithashtu. Mund të përshtatet me çdo lloj siti.

Karakteristikat:

Dizajn responsive,
Ngjyrë të lehta dhe të errët,
Kompatibël me WooCommerce,
Widgets të ndryshëm.

Download Demo

14- Zigcy Lite

Zigcy është një temë e thjeshtë dhe elegante WooCommerce e krijuar për dyqane të bukura në internet që mund t’i kthejnë vizitorët tuaj në klientë. Është një temë që është integruar thellësisht me WooCommerce dhe, prandaj, ju jep fleksibilitet të plotë në përdorimin e të gjitha tipareve të tij. Zigcy është një temë me bazë personalizues që vjen me ngarkim të shpejtë, dizajn modern, ndërfaqe të lehtë për t’u përdorur dhe opsione të konfigurimit të ngjyrave.

Karakteristikat:

2 layout të WooCommerce,
E lehtë për të konfiguruar slider-in,
Faqe të bukura për produktet dhe checkout,
Seksion i shkëlqyeshëm CTA,
Faqe që konfigurohen lehtësisht

Download Demo

15- Latte

Një temë moderne që vjen me parallax scrolling, një header me gjerësi të plotë dhe një pamje profesionale. Latte siguron gjithçka që një biznesi i duhet të promovojë shërbimet e tyre, aftësitë dhe punët më të mira.

Karakteristikat:

Responsive,
Parallax scrolling,
Lehtë për tu personalizuar,
Përkthim të gatshëm,
Ngjyra te pakufizuara,
Tabela e portofolit dhe çmimeve.

Download Demo

PËRGJIGJU