SHPËRNDAJE

Dropshipping është deri tani modeli më fitimprurës në historinë e biznesit online. Tashmë është e lehtë të fillohet një biznes i tillë falë një shumëllojshmërie mjetesh të disponueshme për përdoruesit.

Në fakt, kushdo që ka një lidhje interneti mund të fillojë me lehtësi një dyqan dropshipping WooCommerce.

WooCommerce është pjesë e WordPress dhe është ekskluzivisht e përshtatshme për dyqane ecommerce. Në fakt, më shumë se 20 përqind e faqeve në internet ecommerce përdorin WooCommerce për të filluar dyqanet e tyre në internet.

Një arsye për rëndësinë e saj është disponueshmëria e një game të gjerë të shtojcave.

Në fakt, WooCommerce ofron disa nga shtojcat më të mira dropshipping për fillimin e menjëhershëm të një biznesi. Le t’i hedhim një sy këtyre shtojcave dhe të shohim se si ato mund të ndihmojnë të fitoni më shumë para.

Shtojca Ekskluzive për Dropshipping

1. AliDropship Woo

E para në listën tonë është AliDropship Woo. E bërë ekskluzivisht për dropshipping AliExpress, AliDropship automatizon të gjithë procesin e dropshipping. Ju zgjidhni disa produkte në AliExpress dhe kjo shtojcë automatikisht do t’i shtojë ato në dyqanin tuaj. Ai gjithashtu siguron një program të integruar për redaktimin e fotografive për të hequr logot nga fotot e produkteve të importuara. Kjo shtojcë është në dispozicion për 89 dollarë.

2. WooDropship

WooDropship është i ngjashëm me shtojcën AliDropship Woo, pra importon produkte nga AliExpress në dyqanin tuaj WooCommerce. Por në këtë shtojcë mungon mundësia e redaktimit të fotografive. Në vend të kësaj, ajo ofron një veçori copy-paste përmes së cilës ju mund të kopjoni detajet e klientit dhe t’i bashkëngjisni ato në faqen e internetit. Kjo shtojcë ofron një provë 7-ditore falas.

3. Dropified (Freemium)

Dropified është një tjetër shtojcë dropshipping që importon produkte, i menaxhon ato në faqen tuaj dhe i përmbush ato pa ndërhyrjen tuaj. Shtojca është në dispozicion falas për 500 produkte dhe 50 porosi në muaj. Ata që duan të rrisin kapacitetin e tyre të prodhimit ose të porosive duhet të marrin versionin premium të shtojcës.

4. YouDroop

YouDroop është një tjetër shtojcë shumë e popullarizuar nga dropshippers. Shtojca lejon importimin e produkteve nga prodhues të shumtë duke përfshirë AliExpress. Mund të integrohet me dyqanet WooCommerce dhe Prestashop. Ai gjithashtu përmbush porositë e klientëve automatikisht. YouDroop aktualisht ofron tre pako duke filluar nga 59 € në muaj.

5. DropshipMe

DropshipMe është shtojcë dropshipping AliExpress krijuar për të përmirësuar proçesin dropshipping. Shtojca është falas dhe ka 3 paketa nga 0 deri në 199 dollarë. Ja saktësisht se çfarë do të merrni:

▶ Paraqitja e 50,000+ produkteve më të shitura në AliExpress për ju
▶ Tituj, përshkrime dhe imazhe të redaktuara në mënyrë profesionale
▶ Një çmim i rekomanduar për secilin produkt
▶ Ju mund t’i shtoni këto produkte në dyqanin tuaj AliExpress WooCommerce me një klik

Shtojca për përmirësimin e Dyqanit Ecommerce

1. Beeketing

Beeketing është një shtojcë me shumë veçori për përmirësimin e dyqaneve ecommerce që gjurmon, angazhohet dhe kthen vizitorët në dyqan. Me aftësinë e tij gjurmuese, ajo gjurmon kohën e blerjes, produktet që janë parë etj. Ai angazhon klientët përmes postave elektronike dhe i siguron që të kthehen përsëri në dyqan. Shtojca përdoret për ecommerce dhe dyqanet dropshipping.

2. Refer a Friend for WooCommerce

Referoju një shoku- i stimulon blerësit të ndajnë produktet e tyre me miqtë dhe të marrin kuponë për blerje shtesë.

Shtojca është në dispozicion për 47 dollarë. Shtojca integrohet me WooCommerce dhe rregullon automatikisht çmimin në përputhje me zbritjen e kuponit. Arsyeja fitimprurëse është se me të, pronarët e dyqaneve mund të promovojnë dyqanet e tyre pothuajse falas.

3. Abandoned Cart

Pothuajse 70 përqind e vizitorëve braktisin karrocën e produkteve të zgjedhura në një moment. Shtojca Abandoned Cart ju ndihmon për të zgjidhur këtë problem. Ajo dërgon email herë pas here duke kujtuar për produktet që ata kanë shtuar në karrocë, por që nuk i kanë blerë. Ajo gjithashtu analizon raportin e braktisur të karrocave dhe e krahason atë me raportin e rikuperuar të karrocave. Dhe, ndalon dërgimin e emaileve kur blerësit e kanë bërë blerjen.

4. Live Sales Notifications

Pothuajse 85 përqind e vizitorëve lënë një dyqan pa blerë asgjë. Shtojca e Njoftimeve të Shitjes ofron prova live që njerëzit e tjerë po blejnë gjithashtu produkte nga dyqani. Mund të përshtatet gjithashtu për të përshkruar urgjencën që një produkt i caktuar është në sasi të limituar dhe për këtë arsye vizitorët duhet ta blejnë atë menjëherë.

5. Yotpo Reviews

Shumica e blerësve nuk do të shkruajnë kurrë një koment kur janë të kënaqur me produktin që marrin. Me Yotpo Review ju thjeshtë mund t’i kërkoni të lënë një koment pozitiv. Kjo ju lejon t’u dërgoni email klientëve duke i pyetur ata në lidhje me përvojën e tyre me dyqanin. Komentet shtohen më pas në secilën faqe të produktit në mënyrë të rregullt. Shtojca është falas.

6. Pixel Caffeine

Shumica e dyqaneve të e-commerce tani përdorin teknikën e ritargeting për të tregtuar produktet e tyre. Facebook ka bërë ritargetimin edhe më të lehtë pasi produktet fillojnë të shfaqen në murin e të gjithë atyre që kanë vizituar dyqanin. Pixel Caffeine ndihmon në personalizimin e promovimeve të produkteve për secilin vizitor.

Është një shtesë plotësisht WooCommerce dhe mund të punojë me dyqanet dropshipping dhe ecommerce.

Këto shtojca WooCommerce për dropshipping do ju ndihmojnë me kalimin e kohës me qëllim për të rritur fitimet dhe shitjet.

PËRGJIGJU