SHPËRNDAJE

 

  • Faqja juaj e internetit është shumë e ngadaltë.

Shpejtësia e faqes së internetit është vendimtare për të siguruar një eksperiencë të mirë të përdoruesit dhe në përmirësimin e optimizimit të motorëve të kërkimit.

Nëse faqja juaj e internetit është shumë e ngadaltë, problemi mund të jetë për shkak se faqja juaj e internetit e ka tejkaluar planin tuaj të pritjes.

Shumica e njerëzve presin që çdo faqe që ata vizitojnë të ngarkohet për dy sekonda ose më pak, kështu që nëse faqja juaj po ngarkohet ngadalë , mund të keni nevojë për një plan hosti me më shumë burime.

  • Faqja juaj po përjeton ‘downtime’.

Termi ‘downtime’ përdoret për t’iu referuar periudhave kur sistemi nuk është i disponueshëm dhe që nuk mund të kryeje funksionin e tij primar. Nëse njerëzit nuk mund të vizitojnë faqen tuaj, ka një shans të mirë që ata kurrë nuk do të provojnë përsëri. Prandaj merrni në konsideratë t’i bëni upgrade planit tuaj të hostit.

  • Ju keni nje rritje në numrin e vizitorëve.

Nëse ndonjë faqe interneti do të shohë një rritje të madhe në numrin e vizitorëve, atëhere faqja e internetit do të ngadalësohet. Ofruesit hostit do të bëjnë çmos për të adresuar çështjen në çdo kohë që del, por nëse po merrni sa më shumë trafik se rregullisht dhe faqja nuk po funksionon mirë, atëherë është koha për të kaluar në një plan të ri hosti.

 

  • Ju dëshironi të bëni programe që kërkojnë shumë bandwidth.

Programet që po zhvilloni në faqen tuaj të internetit gjithashtu luajnë një rol në bandwidth. Nëse doni të hostoni shumë video, lojëra të përfshira ose lloje të tjera të përmbajtjes që përdorin shumë bandwidth, atëherë mund të keni nevojë të merrni në konsideratë ndryshimin e planit tuaj të hostimit për të mbajtur shpejtësinë dhe performancën e faqes suaj .

Vizitorët tuaj do të jenë të lumtur, nëse faqja juaj do të jetë në gjendje të rritet dhe të ndryshojë siç ata kanë nevojë për të. Ju mund te shikoni këtu planet e hostit dhe të krahasoni detajet teknike.

PËRGJIGJU