SHPËRNDAJE

Kur vendosni të regjistroni domain, duhet të siguroheni që jeni duke zgjedhur një kompani që do t’ju japë shërbimin më të mirë. Kjo është arsyeja pse ne rekomandojmë të zgjidhni WebHost.al.

Web Hosting

Jo vetëm që ofrojmë regjistrimin e domain -it por gjithashtu ofrojmë dhe shërbimin hosting.

Marrja e emrit të domainit dhe paketës hosting në të njëjtën kompani është zgjidhja më e mirë.

Konsideroni disa nga avantazhet e mbajtjes së dy shërbimeve në të njëjtën kompani:

  • Një pikë kontakti
  • Menaxhoni domain-in dhe hosting përmes së njëjtës llogari
  • Menaxhimi më i lehtë i DNS-së
  • Shërbimi i klientit mund t’ju ndihmojë për të dyja shërbimet në të njëjtën kohë

Gjithashtu, nëse zgjidhni një nga planet hosting, ju merrni një domain FALAS.

Suport Teknik

WebHost.al ofron suport teknik 24/7. Ju mund të bisedoni online sa herë që keni nevojë për ndihmë. Ne jemi gjithmonë gati t’ju ndihmojmë.

Website. Nëse doni të ndërtoni faqen tuaj ne ju rekomandojmë të instaloni WordPress pas blerjes së hosting.

Transferim domaini. Ju gjithashtu mund të transferoni domainin nga një kompani tjetër në kompaninë tonë. Klikoni këtu për të bërë transferimin.

Regjistrimi. Pas regjistrimit të një domain, konfigurimi është i lehtë.

Regjistrimi i emrit të domain-it nuk është i vështirë, i komplikuar ose stresues. Ne bëjmë gjithçka që mundemi për të siguruar që përvoja juaj të jetë e thjeshtë.

Pse Webhost.al?

Siç kemi diskutuar, në Webhost i marrim seriozisht të gjitha sistemet tona, duke investuar në pajisjet më të mira dhe stafin më të kualifikuar për të siguruar që ju të merrni shërbimin më të mirë. Ne integrojmë regjistrimin e domain-it dhe hosting kështu që ju mund të ndërtoni një faqe interneti shumë shpejt. Ne qëndrojmë në krye të konkurrentëve  për sa i përket çmimeve tona të shkëlqyera dhe mbështetjes teknike.

Pra, tani që keni konceptet e duhura, ju ftojmë të regjistroni domain-in dhe hosting me Webhost.al.

PËRGJIGJU