SHPËRNDAJE

Të gjitha paketat tona përmbajnë një aplikacion i cili quhet Softaculous. Nëpërmjet këtij aplikacioni ju mund të instaloni lehtësisht dhe automatikisht mjaft softe të tjera të gatshme pa u munduar t’i instaloni ato manualisht.

Kjo mënyrë ju lejon që të jeni të sigurt që mënyra e instalimit është ajo e duhura.

Gjithashtu, Softaculous ju lejon që t’i bëni edhe përditësimet në të njëjtën mënyrë, duke qenë kështu të sigurt që soft-i që keni instaluar në hostin tuaj funksionon vazhdimisht sipas versionit më të fundit.

Mirëpresim çdo pyetje apo sugjerim tjetër që mund të keni. Shfrytëzoni pjesën e komenteve të këtij postimi për të na shkruar.

PËRGJIGJU