SHPËRNDAJE

Si te merrni mesazhet e sherbimit e-mail te Webhost.al ne adresen tuaj personale Gmail

Si fillim shkoni në adresën tuaj të emailit.

Klikoni ikonën e “Settings dhe më pas “accounts“,

Ne rrjeshtin e tretë do të klikoni “Add a POP3 mail account you own“,

Do t’ju shfaqet një tabelë ku do të shkruani emailin tuaj, fjalëkalimin.

Korigjoni fushën e POP Server duke fshirë pjesën e-mail, dhe më pas klikoni add account.

Next step” dy here dhe e mbyllni dritaren.

Konfigurimi mbaroi.

 

 

PËRGJIGJU