SHPËRNDAJE

LETO

Leto është një temë moderne. Tema Leto përdoret me WooCommerce, duke e bërë atë të shkëlqyer për çdo lloj dyqani. Ju mund të keni mundësinë të vendosni një video që shpjegon produktin ose kompaninë tuaj në faqen e parë. Mund të ndryshoni ngjyrat, tipografinë etj.

Kjo është një temë e thjeshtë, por mahnitëse e bërë për bizneset e vogla dhe të mëdha të eCommerce. Nuk ka rëndësi nëse shitni produkt fizik apo shërbim, sepse tema është bërë plotësisht për këtë. Nuk ka nevojë të kufizoni veten dhe të shqetësoheni për ngjyrat specifike pasi mund t’i përshtatni.

Download Demo

TheShop

TheShop është një temë e mrekullueshme eCommerce, e dizenjuar për t’ju ndihmuar të shisni më shumë. Dizajni elegant, minimalist e bën atë një temë të përsosur për të shfaqur produktet tuaja dhe për të pasur më shumë shitje.

TheShop gjithashtu njihet për një gamë mbresëlënëse të opsioneve të personalizimit dhe stilet e dizajnit.

Download Demo

Zigcy Lite

Me Zigcy Lite jo vetëm që mund të personalizoni ngjyrat dhe fontet, por gjithashtu mund të krijoni një faqe të bukur që tregon produktet tuaja më të mira dhe më të njohura.

Tema ka një integrim të thellë me WooCommerce kështu që ju do të përfitoni nga karakteristika të tilla si aftësia për të kërkuar produkte dhe përmbajtje, një seksion thirrje për veprim që fton vizitorët të shikojnë produktet më të fundit etj. Tema është  plotësisht e përgjegjshme për pajisjet mobile dhe vjen me një slider të mrekullueshëm i cili është i përsosur për promovimin e produkteve tuaja. Tema është e lehtë për t’u përdorur dhe për të ngarkuar shpejt.

Download Demo

Shopstar


Shopstar ka stil minimalist dhe është i përgjegjshëm për pajisje mobile. Ka shumë hapësirë ​​të bardhë në mënyrë që të dalë në pah ajo çka ju ofroni.

Mund të shtoni produkte brenda sekondave, pastaj organizoni ato në kategori dhe galeri për klientët tuaj.

Download Demo

Vantage

Vantage është një temë e mrekullueshme e-commerce. Faqja e internetit duket e mrekullueshme me një slider me gjerësi të plotë. Vantage ofron një shumë funksionalitetesh – duke përfshirë disa tipare zakonisht për tema premium.

Vantage është një temë e përsosur për një faqe interneti biznesi ose një blog profesional.

Download Demo

PËRGJIGJU