SHPËRNDAJE

Zgjedhja e temës së duhur në WordPress është jashtëzakonisht e rëndësishme. Është ajo e cila identifikon faqen tuaj të internetit. Temat më të mira në WordPress zakonisht janë temat premium. Megjithatë, versionet pirate të temave premium WordPress janë në dispozicion përmes faqeve të ndryshme. Pse të paguani për një temë WordPress kur mund ta merrni pa pagesë?

1. Temat pirate në WordPress janë një rrezik serioz për sigurinë e faqes suaj

Temat në WordPress janë përgjithësisht të sigurta kur mbahen të përditësuara. Temat Pirate WordPress, paraqesin një kërcënim të dyfishtë të sigurisë:

    1. Temat Pirate WordPress përfshijnë kodin e komprometuar ose keqdashës.
    2. Temat Pirate WordPress nuk janë versione up-to-date.

Me një temë pirate, ju nuk e dini se çfarë po merrni. Këto lloj temash shumë shpesh shfrytzojnë faqen tuaj për spam ose mund të ofrojnë hapësira për hakerët në kodin e temës që ju merrni.

Kur përdorni një temë Pirate WordPressi ju rrezikoni ta keni faqen tuaj të hakuar.

2. Ju nuk merrni ndihmë nëse diçka shkon keq

Qasja në mbështetje profesionale nga zhvilluesit e një teme është një pjesë e madhe e vlerës që vjen me blerjen e një teme të WordPress-it, dhe kjo është diçka që ju mungon kur përdorni një temë pirate.

Ju mund të jeni të qetë nëse diçka shkon keq ju mund të merrni ndihmën që ju duhet menjëherë – dhe pa asnjë kosto shtesë. Në Webhost ne ofrojmë dhe instalimin falas të temës në faqen tuaj të WordPress.

Për më tepër, mbështetja që vjen me një temë Premium WordPress është tepër e dobishme. Ekipi i teknikes së suportit mund ta dalloje menjëherë nëse një teme është pirate apo jo.

3. Temat Pirate në WordPress shpesh janë të infektuar me spam

Temat e Pirate të WordPress-it janë të këqija për SEO. Motivi për shpërndarjen e temave pirate të WordPress shpesh është që të fitojnë lidhje spamesh në sa më shumë vende të jetë e mundur, kështu që për të arritur këtë, këto tema do të modifikohen për të përfshirë lidhje të shumta spami, zakonisht në pjesen ‘footer’ të faqes.

Lidhjet me spam në faqen tuaj ndikojnë negativisht në SEO. Motorët e kërkimit do të ndëshkojnë renditjen e faqes suaj nëse jeni duke pritur lidhje spamesh. Për më tepër, vizitorët mund t’i shohin këto lidhje spami dhe me të drejtë do ta gjykojnë faqen tuaj si joprofesionale. Kjo gjë mund të shmanget duke mos përdorur tema pirate në WordPress.

4. Ju nuk merrni siguri ose përditësime të funksioneve

Është e domosdoshme që ta mbani temën tuaj të përditësuar. Temat e WordPressit janë të sigurta, por ato duhet të mbahen të përditësuara për të mbetur kështu.

Me tema pirate në WordPress ju nuk merrni përditësime, dhe nuk ka gjasa që të keni versionin më të fundit të temës në çdo kohë. Mos marrja e përditësimeve me tema të piratuara të WordPress-it do të thotë që po nuk merrni ndonjë veçori të re të shtuar në temën e faqes suaj. Kjo paraqet një rrezik sigurie. Ne versionet premium te temave ne Wordpres ju vertet paguani nr fillim, por do të merrni përditësimet që mbajnë temën tuaj në përputhje me versionin më të fundit të WordPress-it dhe duke bërë kështu që do të merrni një hap jashtëzakonisht të rëndësishëm drejt sigurisë së faqes suaj.

5. Pirateria është e paligjshme

Argumenti i fundit për të shpjeguar pse temat pirate në WordPress nuk janë një zgjedhje e mirë është se ato janë të paligjshme. Në botën e piraterisë, ligjshmëria shihet rrallë si një pengesë – dhe në të vërtetë argumentet e përdorura në këtë artikull qëndrojnë fuqishëm pavarësisht  ligjshmërisë – por vlen të përmendet qartë se piratizimi i temave është vjedhje e temave të WordPress-it dhe kjo gjë është e gabuar.

 

PËRGJIGJU