SHPËRNDAJE

Një kompani duhet të përqendrohet në aspekte të shumta për të siguruar që faqja përfundimtare të jetë sa më efektive dhe e shpejtë. Këtu janë pesë këshillat më praktike për dizenjimin e faqes suaj WordPress.

Përqendrohuni në trendet aktuale të dizanjit

Ashtu si tregu i modës që ndryshon vazhdimisht, edhe dizanji i WordPress është dinamik. Modelet që janë të populluara sot mund të mos përdoren pas disa muajve. Si rezultat, një kompani duhet vazhdimisht të hulumtojë tendencat e fundit që ndiqen dhe nga kompanitë e tjera.

Për shembull, kohët e fundit, reklamat pop-up janë bërë jashtëzakonisht të njohura. Ato gjithashtu do të sigurojnë rezultate më të mira SEO, duke i bërë ato lehtësisht të dukshme për përdoruesit.

Një aspekt tjetër i rëndësishëm është ofrimi i një faqeje të përgjegjshme për pajisjet mobile. Një kompani nuk mund të ofrojë faqe interneti të ndryshme për pajisje të ndryshme. Në vend të kësaj, kompania duhet të përqëndrohet në tema të përgjegjshme.

Këshillat më efektive për dizanjin e faqes së internetit WordPress

Përdoruesit dëshirojnë përmbajtje cilësore

Një biznes duhet të sigurojë që përmbajtja të jetë lehtësisht e kuptueshme për përdoruesit. Dizanji i krijuar me kujdes, opsionet e duhura të kërkimit dhe heqja e materialit të parëndësishëm janë disa nga mënyrat se si përmbajtja bëhet më e lehtë për vizitorët.

Ju ju duhet të përqendroheni në lënien e hapësirave të bardha midis ndarjeve të tekstit dhe të dhënave vizuale për ta bërë përmbajtjen lehtësisht të dukshme.

Ndani faqen sipas seksioneve

Faqja e internetit duhet të jetë e ndarë sipas seksioneve.

Për shembull, një seksion për informacionin personal, të prodhimit, transportit etj. Kjo ndarje e bën më të lehtë për konsumatorin të kuptojë rrjedhën e të dhënave.

Përmirësoni shpejtësinë e faqes

Ju duhet të përqendroheni në përmirësimin e shpejtësisë së faqes. Ka shumë metoda për ta bërë këtë.

Lexoni artikullin e bërë nga ne:

6 këshilla se si ta bëni faqen tuaj WordPress më të shpejtë

Sa më shumë shtojca të përdorni, aq më e ngadaltë do të jetë faqja juaj. Kështu mos përdorni shtojca të panevojshme.

Image result for fast website


 

PËRGJIGJU