SHPËRNDAJE

Para disa kohësh u kërkuam lexuesve tanë që të votonin duke zgjedhur faktorët më të rëndësishëm në një shërbim hostimi. Ata votuan për ‘çmimin’, ‘suportin’, ‘lehtësia në përdorim’, si dhe kritere të tjera që në thelb përbëjnë një shërbim cilësor hostimi.

Ky shkrim ndërton mbi ato faktorë dhe njëherazi ju ndihmon të kuptoni karakteristikat dhe faktorët e tjerë që duhet të konsideroni kur jeni duke zgjedhur llojin e duhur të hostimit për faqen tuaj në internet.

Pavarësisht emërtimeve që kompanitë e ndryshme mund t’i vendosin paketave të tyre të hostimit, këto janë kategoritë kryesore të llojeve të hosteve nga të cilat ju mund të zgjidhni:

Këtu do gjeni ‘prezantime‘ të tjera.

P.S. Nëse jeni duke kërkuar për një paketë të mirë hostimi, mos nguroni të përfitoni nga oferta jonë vetëm për lexuesit e blogut tonë.

PËRGJIGJU