SHPËRNDAJE
Përshëndetje miq,

 

Ky është blogu zyrtar i shërbimit të hostimit WebHost.al dhe ne kemi vendosur që të bëjmë një ofertë të vecantë për të gjithë lexuesit e blogut tonë duke ju ofruar ulje për të gjitha paketat tona të hostimit.

 

Ndaj, na kontaktoni nëse jeni duke kërkuar për një paketë të re hostimi për faqet tuaj ose nëse po mendoni të bëni një ‘upgrade’ nga paketa aktuale.

 

Ne gjithashtu, do t’ju ndihmojmë të transferoni hostin tuaj nëse vendosni të kaloni te hosti jonë.

 

Pa u zgjatur shumë, kemi kënaqësinë t’ju ofrojmë një ulje për të gjitha paketat e hostimit prej 30% kur aplikoni kodin: WEBHOSTBLOG.

 

Oferta nuk do të jetë e vlefshme për shumë gjatë, ndaj ju ftojmë për përfitoni menjëherë si dhe mos harroni ta ndani me miqtë tuaj.
Mirëpresim cdo pyetje apo koment që mund të keni. Na shkruani te komentet këtu poshtë.
Ju faleminderit

wehhost.al

2 Komentet

PËRGJIGJU