SHPËRNDAJE

Universiteti Epoka zhvilloi më datën 5 maj Panarin e 5-të te karrierës, duke bëre bashkë 60 prej kompanive më prestigjoze në vend. Qëllimi i ktij aktiviteti është të afrojë më shumë të rinjtë me biznesin, si dhe mundësi punësimi reale në tregun e punës.

 

WebHost.al ishte përzgjedhur si një nga kompanitë më prestigjoze duke zhvilluar intervista miqësore me studentet si dhe duke prezantuar më së miri profilin e kompanisë.

WebHost.al ishte ndër të paktat kompani që ofronte mundësi punësimi në fusha të ndryshme dhe kjo gjë ishte me shumë interes për studentët.

Gjatë aktivitetit stafi i WebHost.al intervistoi një numër të konsiderushëm aplikantësh që kishin interes të punonin pranë WebHost por gjithashtu u përshëndet nga Dekani dhe të ftuar të tjere të rëndësishëm.

Kjo ishte një përvojë e mrekullueshme për studentët, por gjithashtu dhe për WebHost.al që prej 5 vitesh operon suksseshëm në treg.

 

PËRGJIGJU