SHPËRNDAJE

1.Online Shop

eCommerce, WooCommerce

Online Shop është një dizajn i mrekullueshëm për WooCommerce ose faqet e internetit të eCommerce. Ideale për dyqane online të të gjitha llojeve. Pa marrë parasysh se çfarë lloji dyqani online po përpiqeni të filloni ai është shumë i zhdërvjellët për të përmbushur të gjitha nevojat dhe kërkesat tuaja. Përveç kësaj, vjen me opsione që ju lejon të modifikoni temën pikërisht ashtu siç ju dëshironi.

po përpiqeni të filloni ai është shumë i zhdërvjellët për të përmbushur të gjitha nevojat dhe kërkesat tuaja. Përveç kësaj, vjen me opsione që ju lejon të modifikoni temën pikërisht ashtu siç ju dëshironi.

Download Demo

2.Kumle

Shumëpërdorime

Kumle është një temë e përkryer për pothuajse çdo lloj faqe interneti. Duke qenë fleksibël dhe i përshtatshëm, mund të filloni një blog, portofol, faqe korporatash etj. Është optimizuar për SEO dhe me ngarkim të shpejtë në mënyrë që t’i ofrojë përdoruesve një përvojë të mahnitshme. Tema është user-friendly dhe ka një sërë elementesh mahnitës që shtojnë efektivitetin e faqes tuaj.

Download Demo

3. Phlox

Fotografi, Udhëtim

Tema Phlox ka një koleksion të madh të karakteristikave, disa prej të cilave përfshijnë një slider të madh, duke mbuluar tekstin e titullit, thirrjen në butonat e veprimit dhe butonat e medias sociale. Personave si fotografë, blogerë dhe shkrimtarë të udhëtimit u jepet një mundësi për të ndërtuar një faqe interneti shumë të mirë.Disa layouts, elemente dhe shortcodes sigurohen përmes temës Phlox, duke ju lejuar një sasi të konsiderueshme të fleksibilitetit dhe kontrollit. Ju gjithashtu mund të bëni një portofol të bukur, në një mënyrë moderne dhe elegante.

Tipografia standarde dhe e lehtë për t’u lexuar do të thotë që nuk duhet të kaloni orë duke gjetur fontin e duhur.

Download Demo

4.Rt Magazine

Lajme / Revista

Thjeshtësia dhe bukuria mbizotërojnë në temën Rt Magazine. Kjo temë falas e WordPress ju lejon të krijoni faqe reviste profesionale të thjeshta. Tema ka dizajn të pastër dhe magjepsës për të shfaqur historitë tuaja të blog, lajme, artikuj, reklama dhe më shumë. Përveç kësaj, është gjithashtu tërësisht i përgjegjshëm dhe siguron një rregullim automatik për çdo madhësi ekrani. Kjo është një temë ku mund të vendosen dhe reklama.

Download Demo

5.Better Health

Klinika Shëndetësore, Agjenci

Better Health është një temë krijuese e krijuar posaçërisht për spitalet, klinikat, mjekët dhe çdo faqe interneti që lidhet me sektorin e shëndetësisë. Për më tepër, dizajni dhe skema e ngjyrave janë një ndeshje e përkryer për të dhënë një pamje dhe ndjenjë profesionale për këdo që viziton. Secili prej elementeve të përfshirë është ndërtuar në mënyrë specifike drejt krijimit të një faqeje miqësore dhe tërheqëse për përdoruesit tuaj.

Download Demo

6.Gist

Blog, Lajme, Revistë, Gazetë

Një paraqitje e pastër, minimale dhe e thjeshtë për një faqe interneti efektive dhe profesionale. Gist është tema ideale që mund të kërkoni. Tema është e përsosur për blog, revista dhe faqe interneti lajmesh. Ajo është projektuar me një strukturë të përqëndruar në përmbajtje. Përveç kësaj, ajo përmban opsionet e tipografisë elegante, skemat e bukura të ngjyrave, personalizim fontesh dhe shumë më shumë.

Download Demo

7.Quality Construction

Biznes /Agjenci

Një temë tërheqëse për biznes. Quality Construction është projektuar veçanërisht për bizneset e ndërtimit. Ajo duket profesionale dhe moderne me font të avancuar dhe tipografi të përkryer. E mbushur me karakteristika të mahnitshme për t’ju ndihmuar të merrni rezultatin që dëshironi.

Download Demo

8.Bootstrap Blog

Blog, Personal, Lajme/Revista

Bootstrap Blog është një temë ideale për blogerët, udhëzuesit e jetës dhe madje edhe për ata që kërkojnë të krijojnë një platformë online për të ndarë idetë dhe kreativitetin e tyre.

Download Demo

9.Ace Corporate

Biznes, Agjenci

Ace Corporate është temë moderne për biznesin e korporatave. Ace Corporate është shumë i përshtatshëm, i mbushur me karakteristika dhe funksione, që me siguri do të rrisë përvojën e përdoruesit.

Download Demo

10.Corlate

Biznes, Agjenci

Corlate është një temë që synon të ofrojë një zgjidhje më të lehtë për sektorët e korporatave dhe të biznesit. Është e përkryer për ju nëse jeni duke kërkuar të krijoni një faqe interneti mahnitëse dhe me prezencë online për biznesin tuaj, kjo temë është e pastër dhe moderne. Lehtësisht krijoni dhe modifikoni çdo element duke përdorur ndërtuesin shumë funksional të faqes që lejon shikimin në kohë reale. Tema është gjithashtu e optimizuar për SEO dhe përmban shpejtësi të lartë të ngarkimit.

Download Demo

PËRGJIGJU