SHPËRNDAJE

Për t’ju ndihmuar të gjeni shërbimin e duhur të email marketing, kemi hulumtuar dhe analizuar dhjetra opsione në vitin 2018. Këtu është një përmbledhje e shërbimeve të marketingut të email-it që ne mendojmë se janë më të mirë dhe një shpjegim se si i zgjodhëm ata.

Shërbimet më të mira të marketingut me email për bizneset e vogla:

Benchmark ka gjithçka që një biznes i vogël ka nevojë për një zgjidhje të marketingut me email. Kjo bën dizajnimin dhe krijimin e emaileve me pamje profesionale, me më shumë se 200 modele të përgjegjshme të dizajnit për të zgjedhur. Shërbimi gjithashtu përmban një aplikacion mobile që ju lejon të menaxhoni nevojat tuaja të marketingut në e-mail në lëvizje. Benchmark ka një plan të lirë dhe plane të paguara që fillojnë nga 27 dollarë në muaj.

iContact siguron jo vetëm një shërbim të lehtë për ta bërë vetë, por edhe strategji të ekspertëve dhe konsultime të dizajnit për bizneset që kërkojnë pak më shumë udhëzime. Shërbimi përfshin redaktimin e drag-and-drop, mesazhet e aktivizuara, faqet e uljes dhe monitorimi social. Çmimet fillojnë nga 14 dollarë në muaj.

Shërbimet më të mira të lira / me kosto të ulët të email marketingut:

MailChimp ka një plan të Lirë për Bizneset që kanë më pak se 2,000 kontakte dhe dërgojnë më pak se 12,000 email në muaj. Shërbimi përfshin më shumë se 100 modele të dizajnit të përgjegjshëm, forma të regjistrimit që janë të lehta për t’u ndërtuar, mundësi për të krijuar reklama të mediave sociale dhe mjete automatizimi. MailChimp gjithashtu ofron plane të paguara që fillojnë në $ 10 në muaj.

GetResponse është i lehtë për t’u përdorur, ofron mjete mbresëlënëse dhe ka shërbim të shkëlqyeshëm të konsumatorëve, të gjitha për një kosto jashtëzakonisht të ulët. Shërbimi ka një redaktor intuitiv të dizajnit që përmban më shumë se 500 modele të parapërcaktuara dhe mjete për ndërtimin e listave që e bëjnë të thjeshtë të filloni, rritni dhe menaxhoni kontaktet tuaja. Çmimet fillojnë nga 15 dollarë në muaj

Shërbimet më të mira të marketingut të email-it për bizneset e tregtisë elektronike:

SendinBlue ju lejon të dërgoni fushata të email marketingut, email transaksioneve dhe mesazheve tekst nga një platformë. Softueri sinkronizon listat e kontakteve nga shumë programe të njohura, ju jep analiza të hollësishme se ku po hapen emailet dhe në çfarë lloje të pajisjeve, dhe ka shërbim të shkëlqyeshëm të klientit. SendinBlue ofron plane falas, pay-as-you-go dhe abonim mujor që fillojnë nga 7 dollarë në muaj.

Remarkety mund automatikisht të automatizojë nevojat e marketingut të email-it të bizneseve të tregtisë. Shërbimi integrohet plotësisht me faqen e internetit të çdo biznesi, gjë që lejon që të analizojë historikun e blerjeve dhe sjelljet e tjera tregtare për të dërguar automatikisht email kur është e nevojshme dhe të rekomandojë fushatat e tjera. Shërbimet e Remarkety fillojnë nga 25 $ në muaj.

PËRGJIGJU