SHPËRNDAJE

‘Cloud’ është bërë pothuajse një përshkrim familjar anembanë globit. Shumë biznese e përdorin cloud-in në mënyra të ndryshme. Sidoqoftë, aspekti më i rëndësishëm i cloud-it është duke e përdorur atë duke kursyer para, kohë dhe hapësirë. Hostimi në cloud lejon përdoruesit të marrin hapësirë në disk nga kompanitë që mund të mbështesin faqen tuaj te internetit me një çmim të arsyeshëm.

Prakticiteti

Përzgjedhja e hostimit në cloud është alternativa më e mirë e disponueshme aktualisht në treg pasi është jashtëzakonisht praktike. Për të gjitha llojet e faqeve të internetit, biznesi apo personale, teknologjia cloud ofron fleksibilitetin më të madh dhe është zgjedhja perfekte për fillestarët që nuk dëshirojnë të investojnë kohën e tyre në mësimin e logjistikës e hostimit ne ueb. Për më tepër, për fillimin e një buxheti, paguani vetëm për atë që përdorni.

Lehtësia e përdorimit

Lloji i hostimit lejon funksionimin e një departamenti të teknologjisë së informacionit të brendshëm pa kërkuar njohuri teknike dhe kostot kapitale. Gjithashtu, hostimi në cloud lejon që përdorimi të rregullohet bazuar në nevojën e cila në mënyrë të konsiderueshme zvogëlon shpenzimet. Një tjetër avantazh është veçoria e redundancës dhe backup-it që zakonisht ofrojnë ruajtje të pakufizuar.

Kosto efektive 

Është e vështirë të neglizhosh kosto-efektivitetin e ‘cloud computing’. Për pronarët e bizneseve të vogla, prioritet i vetëm i të cilëve është që të ulin kostot operacionale sa herë dhe kurdoherë që të jetë e mundur për të pasur një fitim më të madh, teknologjia cloud gjendet këtu për ju.

Aksesi në distancë

Përveç kësaj, përdoruesit mund të kryejnë të gjitha aplikacionet, bazat e të dhënave duke përdorur akses të largët. Është po aq e thjeshtë sa të futesh nga një kompjuter me një emër përdoruesi dhe fjalëkalim dhe të kesh akses. Prandaj, përdoruesit mund të përqëndrohen në aspektet kryesore të biznesit të tyre pa qenë e nevojshme për të menaxhuar çështjet e teknologjisë së informacionit.

Hostimi ne cloud është një metodë e shkëlqyeshme e rritjes së shitjeve dhe kursimit të parave për shkak të fleksibilitetit të caktuar nga tipi i hostimit. Shumë biznese të mëdha dhe të vogla po bëjnë kalimin ne të, pasi shohin shumë përfitime në teknologjinë cloud. Këtë teknologji e ofron gjithashtu dhe webhost.al duke ju dhënë mundësinë e zgjedhjes së planit tuaj bazuar në nevojat e faqes si dhe hapësirën që ju duhet. 

 

 

PËRGJIGJU