SHPËRNDAJE

Gjëja e parë që ju të merrni parasysh gjatë fillimit të një biznesi online është emri i domain-it që përcakton një adresë të faqes tuaj. Domeini pasohet nga shtesa që përfaqësojnë produktet, shërbimet, kategori të tjera që formojnë një strukturë URL-je të plotë.

Në përgjithësi, për promovimin e produkteve dhe shërbimeve, përdoret një URL e plotë e një faqeje të caktuar dhe jo vetëm emri i domain-it.

Struktura e URL-së eshte shumë e rëndësishme të jetë ashtu siç duhet për të kapur vëmendjen e përdoruesve në kategoritë e caktuara nëse ato lundrojnë nëpër motorët e kërkimit si google,bing,yahoo apo në rrjetet sociale. Për t’ju ndihmuar të përcaktoni një strukturë të URL-së, kuptimplotë dhe imponuese për dyqanin tuaj në internet, ju lutemi të kaloni nëpër këto këshilla të dobishme:

PËRGJIGJU