SHPËRNDAJE

Hapi 1: Zgjidhni Shërbimin tuaj Web Hosting

Nëse nuk keni një partner të besueshëm web hosting, ky është një vend i shkëlqyer për të filluar. Me një host të plotë shërbimi, si në Webhost, ju mund të merrni emrin e domain-it dhe zgjidhni të paketën ideale për qëllimet tuaja të biznesit.

Kur zgjidhni shërbimin tuaj të uebit, gjithashtu duhet të vendosni nëse do të përdorni një shtojcë standarde – si. Al ose .com. Mbani në mend se emri i domain-it është më shumë sesa thjesht një emër në internet – ai mund të ndikojë kredibilitetin tuaj dhe statusin konkurrues për vite në të ardhmen.

Hapi 2: Zgjidhni platformën tuaj të E-Commerce

Magento, Shopify dhe WooCommerce janë disa nga platformat më të mira të e-commerce të rekomanduara nga ekspertë të teknologjisë.

Nëse vendosni të përdorni një zgjidhje të biznesit në internet si WooCommerce, mund të thjeshtoni procesin e konfigurimit. Shikoni opsionet që janë intuitive, të adaptueshme në mënyrë që softueri juaj të përshtatet me biznesin tuaj në rritje.

 

Meqenëse 39% e të gjitha dyqaneve online përdorin WooCommerce (më shumë se çdo platformë tjetër), është e qartë se ata e dinë se çfarë bëjnë kur vjen puna për të ndihmuar shitësit të menaxhojnë inventarin e tyre. WooCommerce vjen me PayPal, Shërbimet e bankave,karteve te kreditit etj. Dhe nëse doni një tjetër mënyre tjetër pagese, ato ofrojnë shtesa të tjera.

Hapi 3: Ndërtoni faqen tuaj të re t

ë E-Tregtisë në WordPress

Për shkak se nuk keni nevojë për ndonjë aftësi kodimi ose shumë kohë për të ndërtuar një dyqan online me WooCommerce, ne rekomandojmë këtë softuer. Pasi të instaloni këtë plugin do të keni mundësi të krijoni faqen tuaj të nevojshme.

  • Konfiguro Dyqanin Online – Pasi të keni krijuar faqe, përcaktoni lokalitetin tuaj në mënyrë që sistemi të mund të shfaqë informacionin në termat e duhur. Zgjidhni menyren e pageses ne euro/lek/dollare etj.
  • Vendosni Transportin- Ekranet e transportit ju lejojnë të përcaktoni normat e taksave dhe politikat e transportimit jashte kufinjve.
  • Konfiguro portat e pagesës – Këtu do të përcaktoni se cilat porta për pagesë do t’ju ofrojnë klientëve tuaj. Ju mund të zgjidhni transfertë bankare , Paypal, ose opsione te tjera duke instaluar shtesa.

Instalimi i softuerit do të thotë që ju keni “ndërtuar” zyrtarisht një dyqan të ri në internet, por mos u ndalni këtu. Është koha që të rregulloje dyqanin tuaj për të ofruar përmbajtje me cilësi të lartë dhe një përvojë të shkëlqyer të përdoruesit për të nxitur shitjet.

 

 

PËRGJIGJU