SHPËRNDAJE

Në këtë postim do të listojmë disa nga temat më të mira në WordPress për vitin 2019.

ASTRA

Astra është një temë që mund të përdoret për shumë qëllime. Ajo është shumë popullore dhe ka në fokus performancën. Është tepër e lehtë në përdorim dhe në të njejtën kohë përmbush shumë funksione dhe ju lejon të përshtatni faqen tuaj.  

Download Demo

HESTIA

Hestia është një temë falas që mund të përdoret për shumë qëllime. Tema është e përkryer për qëllime të korporatave krijuese, pasi ajo ofron një pamje të pastër dhe fleksibël. Hestia ka një dizajn plotësisht të përgjegjshëm që gjithmonë mbetet i lëvizshëm dhe është  i përkryer për t’u përshtatur në të gjitha pajisjet.

Download Demo

WRITEE

Writee është një temë shumë e mirë falas për blogim dhe është një përshtatje veçanërisht e mirë për këdo që shkruan rreth ushqimit,udhëtimit,modës apo dhe korporatave.

Writee është shumë fleksibël dhe i përgjegjshëm.

Download Demo

MESMERIZE

Mesmerize është një temë tepër e përshtatshme për WordPress, e cila mund t’ju ndihmojë të krijoni një faqe të mahnitshme më të lehtë se kurrë, me anë të drag and drop. Gjithashtu ka shumë opsione për përshtatje që do t’ju ndihmojnë të krijoni një faqe interneti të bukur dhe unike në të njëjtën kohë. Mesmerize është i përgjegjshëm kështu që punon në pajisjet mobile.

Download Demo

KALE

Kale është një temë e dizenjuar në mënyrë profesionale. E përshtatshme per blogjet e ushqimit dhe lifestyle. Ajo përmban një dizajn minimalist me një fokus te imazhet, si dhe shumë opsione personalizimi.

Download Demo

ASHE

Ashe është një temë që mund të përdoret nga blogerët e modës, lifestyle si dhe për tema të tjera të ngjashme. Ajo ka një pamje të pastër dhe nxjerr në pah imazhet tuaja dhe përmbajtjen e paraqitur.

Download Demo

CUSTOMIZR

Customizr është një temë falas WordPress. Ajo vjen me shumë karakteristika për t’a bërë faqen e internetit të bukur. Tema ka një dizajn plotësisht të përgjegjshëm që mund të përdoret për bizneset e vogla, portofolet dhe blogjet.

Download Demo

OLSEN LIGHT

Olsen Light është një temë e bukur dhe elegante. Mund të përdoret për modën, mënyrën e jetesës, udhëtimin, muzikën ose çdo blog tjetër personal. Tema ka një dizajn modern dhe të zhdërvjellët. Ajo gjithashtu vjen me tipografi , ikona dhe butona të vëçantë.

Download Demo

HITCHCOCK

Hitchcock është një temë interesante për shkak të dizajnit të saj të thjeshtë dhe të bukur. Është një temë minimaliste. Tema u ndërtua për projektues, fotografë, dhe njerëz të tjerë krijues, në mënyrë që ata të mund të shfaqin veprat e tyre në të.

Përveç kësaj, Hitchcock mund të jetë një zgjedhje e besueshme për blog personal pasi vjen me një dizajn të pastër dhe të thjeshtë.

Download Demo

PËRGJIGJU