SHPËRNDAJE

WordPress është një nga platformat më të mira për njerëzit që duan të krijojnë një prezantim profesional në internet. Ajo ofron shumë opsione dhe veçori në mënyrë që të mund ta përdorni në mënyrë të lehtë dhe të thjeshtë. Sidoqoftë, ju mund të dëshironi ta përmirësoni atë dhe më shumë. – kjo është normale, njerëzit që zotërojnë faqet e internetit gjithmonë dëshirojnë më shumë trafik dhe gjëra më të mira për konsumatorët e tyre.

Pra, si t’a bëni këtë? Këtu janë disa nga mënyrat:

Bëjeni atë miqësore me celularin

Faqet e internetit nuk mund të jenë vetëm të optimizuar për desktop. Duhet shumë më tepër punë se kaq. Njerëzit po kalojnë gjithnjë e më shumë kohë në pajisjet e tyre të lëvizshme dhe ju duhet të ndiqni trendin. Pra, sigurohuni që faqja juaj e internetit të jetë e optimizuar për celularë.

Mbajeni të thjeshtë

Mos e mbushni faqen me shumë lajmërime. Faqet në ditët e sotme duhet të jenë të qarta, me shumë hapësirë të bardhë. Zgjidhni një gamë të ngjyrave, zgjidhni disa imazhe të këndshme dhe kështu me radhë. Por, çfarëdo që të bëni, mos e bëni faqen e internetit të mbipopulluar.

Mbani gjërat uniforme

Nëse doni të keni një markë të përsosur dhe të jeni të dallueshëm, faqja juaj duhet të ketë një gamë të thjeshtë ngjyrash dhe zgjedhje fontesh. Pra, nuk duhet të keni një lloj fonti dhe ngjyrash në një faqe dhe pastaj krejtësisht të kundërtën në faqen tjetër.

Rritni shpejtësinë e ngarkimit

Asgjë nuk i bën njerëzit të heqin dorë në faqen tuaj si shpejtësia e ngadaltë e ngarkimit. Pra, shpejtësia e ngarkimit duhet të jetë më pak se 3 sekonda në të gjitha pajisjet me shpejtësi optimale të internetit.

Përdor imazhe të mrekullueshme

Imazhet janë me të vërtetë të rëndësishme në botën online. Ato i shtojnë qartësinë dhe përmirësojnë pamjen e përgjithshme të përmbajtjes. Ju duhet të siguroheni që jeni duke përdorur imazhe me cilësi të lartë që janë relevante për faqen dhe temën e përgjithshme të faqes suaj të internetit.

Jepni mbështetje përmes LIVE Chat

Live Chat është bërë shumë popullor kohët e fundit në botën online. Kjo lejon një komunikim të thjeshtë dhe efektiv mes jush dhe klientëve tuaj ose lexuesve. Ata mund të bëjnë pyetje dhe ju mund t’i jepni një përgjigje shpejt. Sigurohuni që biseda të jetë e kuptueshme dhe e qartë.

Përdorni SSL

SSL i jep siguri faqes tuaj të internetit. Ajo ndihmon njerëzit të ndihen më të sigurt në faqen tuaj dhe ata do t’ju besojnë më shumë. Me një certifikatë SSL, klientët tuaj mund të bëjnë biznes me ju, duke ditur se informacioni i tyre do të jetë i sigurt nga hajdutët e identitetit dhe hakerat e mundshëm.

Parandalimi i spamit

Ju duhet të siguroheni që të gjitha përmbajtjet në faqen tuaj janë me cilësi të lartë. Ju duhet të menaxhoni komentet, sepse disa prej tyre mund të jenë ofenduese, të çuditshme dhe kështu me radhë.

Bëjeni përmbajtjen të lexueshme

Të gjitha përmbajtjet në faqen tuaj duhet të jenë të lexueshme. Kjo do të thotë që ju duhet të bëni tekstin tuaj të ketë një font të qartë në një sfond që e bën të lehtë për të lexuar.

Këto janë disa nga këshillat më të mira për të siguruar që faqja juaj e internetit të mbetet më e mira.


PËRGJIGJU