SHPËRNDAJE

WordPress u krijua për blog por tani përdoret për shumë arsye. WordPress është një sistem i menaxhimit të plotë të përmbajtjes (CMS) që mund të përdoret për ndërtimin e çdo lloji faqeje interneti.

Në fakt, 31% e faqeve të internetit përdorin WordPress!

Faqet e biznesit

Ka dhjetëra mijëra tema të krijuara për bizneset e të gjitha llojeve, që nga bizneset e vogla deri tek bizneset e mëdha. Këto biznese kanë nevojë për një faqe interneti  për të prezantuar produket apo shërbimet e tyre tek klientët.

Me shtojcat e WordPress , bizneset mund të:

 • Pranojnë  rezervime online
 • Krijojnë një formular kontakti
 • Pranojnë pagesa
 • Komunikojnë me klientët
 • Përgjigjen pyetjeve të klientëve
 • Listojnë pozicionet vakante

Ka shumë shtojca që ndihmojnë në zhvillimin e faqes suaj të internetit.

Ja një shembull  faqeje interneti  i ndërtuar me temën Airi .

Biznese Ecommerce

Bizneset gjithashtu mund të përdorin WordPress për të ndërtuar një dyqan në internet.

Shtimi i e-commerce në faqen tuaj WordPress zakonisht kërkon instalimin e një shtojcë. Më popullorja është WooCommerce. Shtojca WooCommerce është e shkarkuar më shumë se 50 milionë herë.

Karakteristika e ecommerce përfshijnë:

 • Vlerësimet e produkteve
 • Opsionet e shumta të transportit
 • Mbledhja e taksës së shitjes
 • Lejimi i klientëve për t’u regjistruar në një llogari
 • Ndjekja e inventarit
 • Krijimi i kodeve të zbritjes

Një shembull i një dyqani të ndërtuar mbi WooCommerce është eCommerce Gem.

WordPress është një sistem fleksibël CMS për ndërtimin e çdo lloj faqeje interneti. Kombinoni një nga paketat e hosting nga Webhost.al me WordPress dhe mund të keni një faqe interneti të fuqishme.


Nëse jeni të interesuar për të marrë më shumë informacion lexoni artikujt e mëposhtëm:

 1. Si të përdorni WooCommerce?
 2. Shtojcat më të mira për dyqan online në WordPress
 3. 10 temat më të mira FALAS për WordPress 2019 |Pjesa 1|

PËRGJIGJU