SHPËRNDAJE

Softaculous automatizon instalimin e aplikacioneve të uebit në një faqe interneti përmes përdorimit të skripteve të paracaktuara.

Softaculous mbulon një gamë të gjerë të aplikacioneve në internet. Kategoritë përfshijnë menaxhimin e reklamave, blog, menaxhimin e përmbajtjes, CRM, mbështetjen e konsumatorëve, eCommerce, ERP, dhe shumë më shumë. Aktualisht, 449 skripte janë në dispozicion.

Webhost.al e ofron Softaculous dhe ju nuk duhet të shqetësoheni për instalimin.

Përdorimi i Softaculous për instalimin e aplikacioneve

Për të filluar instalimin me Softaculous, futuni në aplikacionin Softaculous nëpërmjet cPanel. Pastaj, zgjidhni një aplikacion nga lista në anën e majtë të ekranit.

Politika e softaculous është të azhurnojë opsionet për të pasqyruar versionet më të fundit. Opsionet e përdoruesit në Softaculous lejojnë ndryshimin e gjuhës, shfaqjen e menusë anësore dhe përshtatjen e kohës në lidhje me vendodhjen.

Shumë prej aplikacioneve janë të lidhura me skriptet e shkruara standarte në PHP , edhe pse Softaculous gjithashtu ofron disa funksione JavaScript, Perl dhe PHP për më shumë teknikë.

Si të gjeni Softaculous Në CPanel

Softaculous është i integruar në cPanel dhe mund të instalohet në cPanel në vetëm 2 minuta. Softaculous është e integruar fort me cPanel dhe ju mund të keni qasje në 449 aplikacione.

Ja se si mund ta gjeni:

  1. Hyni në llogarinë tuaj cPanel.
  2. Shkoni poshtë në seksionin Software / Services.
  3. Klikoni Softaculous për ta hapur dhe për ta përdorur atë.

PËRGJIGJU