SHPËRNDAJE

Nëse dëshironi të përmirësoni sistemin tuaj të komunikimit të biznesit nëpërmjet email-it, rekomandohet që të zgjidhni Zimbra . Ndërmarrjet më të suksesshme dhe me rritjen më të shpejtë përdorin Zimbra për shkak se ata janë të vetëdijshëm për përfitimet e jashtëzakonshme të përdorimit të këtij serveri të avancuar të email hosting.

Çfarë e bën Zimbra-n kaq popullor mes bizneseve?

Zimbra është popullor për shkak të thjeshtësisë së saj ekstreme dhe efikasitetit të lartë. Sjell fleksibilitet të madh për organizimin e hapsirës dhe menaxhimin e e-mail-eve, kontakteve, kalendarëve dhe trajtimin e karakteristikave të tjera të lidhura siç janë ndarja dhe menaxhimi i dokumenteve. Shërbimet e email-it të Zimbra ofrohen në desktop dhe telefon. Ju mund të aksesoni email dhe të dhëna nga kudo ku ndodheni.

Zimbra email hosting është ideale për bizneset që duan të përmirësojnë besueshmërinë. Ai qëndron lart nga shërbimet e email-it tradicionale , pasi ofron fleksibilitet. Të gjitha ndryshimet reflektohen dhe përditësohen automatikisht në sistemin tuaj bazë.

Disa nga përfitimet kryesore që Zimbra sjell në biznesin tuaj.

  • Zimbra email server hosting ju ndihmon të ruani dokumentet në llogarinë tuaj, duke ju mundësuar t’i menaxhoni më mirë. Ju mund t’i kontrolloni këto dokumente nga çdo pjesë e botës. Përveç kësaj, ju mund të kërkoni nëpër këto dokumente dhe t’i klasifikoni ato sipas nevojave tuaja.
  •  Me Zimbra ju mund të mbani kuti postare të përbashkëta dhe të ofroni kalendarë të përbashkët në mënyrë që personeli i rëndësishëm të mund të shikojë dhe përditësojë planet dhe oraret e tyre. Kjo siguron centralizim të përmirësuar pasi kontaktet dhe detyrat ndahen dhe mirëmbahen.
  •  Zimbra siguron që të gjitha kontaktet, kalendarët dhe kutitë postare të jenë në sinkronizim absolut me telefonat celularë.
  • Ju mund të merrni me lehtësi emailet, kalendarët dhe kontaktet tuaja në çdo moment nga çdo program i postës elektronike.

Webhost.al ofron shërbimin më të mirë Zimbra email hosting duke j’u ofruar të gjitha këto përfitime dhe shumë më tepër me një tarifë tërheqëse dhe të ulët mujore. Ju nuk keni nevojë të investoni në softuer të shtrenjtë dhe serverë ose të blini pajisje të specializuara.

KLIKONI KËTU PËR T’U INFROMUAR PËR PAKETAT E E-MAIL HOSTING PËR BIZNESIN TUAJ.

Shumë efikase dhe plotësisht e sigurt

Zimbra është serveri më i mirë i postës elektronike në Shtetet e Bashkuara. Është zgjedhja e parë e shumë bizneseve, jo vetëm për veçoritë dhe përfitimet e përmendura më lart, por edhe për aspekte të tjera të tilla si siguria e të dhënave. Zimbra menaxhohet në mënyrë profesionale, shanset për humbjen e emaileve dhe të dhënave janë pranë nivelit zero gjatë ndërprerjeve të shërbimit.

Zgjidhni një kompani profesionale dhe të besueshme si Webhost.al për përvojën më të mirë të email-hosting në Zimbra. Shërbimi vjen me paketa të veçanta që do ta bëjnë komunikimin tuaj të biznesit profesional dhe në të njëjtën kohë shumë të lehtë.

PËRGJIGJU