SHPËRNDAJE

A vazhdoni të kërkoni domain-in e duhur me .AL ? Atëherë po ju rikujtojmë t’i hidhni një sy faqes Expired.al pasi ka vazhdimisht adresa të cilat bëhen të disponueshme dhe që sigurisht mund t’i regjistroni për t’i përdorur më pas për nevojat tuaja.

Lista e adresave përditësohet çdo ditë por nuk është e nevojshme ta bëni të njëjtën gjë edhe ju ndaj po ju tregojmë për disa prej adresave më të fundit që janë sakaq të disponueshme për ju.

Me këtë rast po ju kujtojmë edhe një herë ofertën tonë që nëse dëshironi të siguroni edhe hostin e faqes tuaj, atëherë WebHost.al ka një ofertë vetëm për lexuesit e këtij blogu.

Kjo është një listë adresash që na ranë në sy neve, por sigurisht që nuk keni pse të kufizoheni te sugjerimet tona. Madje kësaj here po ju japim edhe nga një sugjerim se për çfarë arsye mund të doni ta regjistroni një adresë të caktuar:

EasyJet.al – mbase mund t’ia shisni kompanisë ajrore me të njëjtin emër

Uniti.al – faqe brand-i

HealthCare.al – faqe informative mjekësore

Skynet.al – rrjet informatik

MarketingMedia.al – grup mediatik apo shërbimesh marketingu

Women.al – faqe kushtuar femrave

SME.al – faqe projekti apo studimesh për SME-te

Web-Design.al – agjenci dizajni faqesh ne internet

OurJourn.al – ide për faqe gazete apo blogu kolektiv

x-v.al faqe mister

Gazetasot.al – faqe gazete

007.al – faqe superheronjsh

AlbTv.al – faqe informative

AutoTental.al – faqe për makina me qira

AlbaVision.al – faqe informative

Doctor.al – shërbime mjekësorë

Drugstore.al – shërbime farmaceutike

Markets.al – faqe informative

KozmetikaIme.al – faqe informative

ops.al – gjeje vete

Voto.al – faqe për fushate zgjedhjesh

Votoj.al – faqe për fushate zgjedhjesh

Expedition.al – shërbime turistike

ShitjeMakinash.al – faqe për shitje makinash

Tour.al – agjenci turistike

PËRGJIGJU