SHPËRNDAJE

Të pasurit një faqe në internet është shumë e rëndësishme.

Ne kemi listuar 6 këshilla për faqet e internetit që çdo biznes i vogël duhet të dijë përpara se të krijohet!

1. Zgjidhni një host të besueshëm

Hapi i parë për të filluar është të zgjidhni një ofrues të besueshëm të hosting që do të kujdeset për faqen tuaj të internetit.

WebHost.al nuk ka vetëm shërbimin më të mirë të klientit por edhe sistemin e çmimeve shumë të përballueshme!

Nëse nuk dini si të krijoni një faqe WordPress, lexoni artikullin e mëposhtëm.

Hapat si të krijojmë një faqe në WordPress

2. Kuptoni qartë qëllimin e faqes tuaj të internetit

Një nga këshillat më të rëndësishme për krijimin e faqes në internet është të dini qëllimet tuaja.

Këtu janë disa pyetje për t’u marrë parasysh:

-A po e ndërtoni faqen tuaj të internetit për të marrë shikime?
-A do të jetë qëllimi kryesor për t’u treguar portofolin tuaj të punëve bashkëpunuesve?
-A jeni duke e menduar të merreni me affiliate marketing ?

Pse është shumë e rëndësishme të kuptoni qartë qëllimin e faqes tuaj në fillim? Duke kuptuar qëllimin e faqes suaj, do t’a keni më të lehtë të krijoni dhe organizoni faqen e internetit.

3. Krijoni strukturën e faqes së internetit

Para se të gjeni një temë të WordPress, është e rëndësishme të keni në mendje një strukturë të faqes së internetit.

Imagjinoni të hyni në një faqe interneti për një produkt që mund të dëshironi të blini ose një person me të cilin dëshironi të kontaktoni, por të mos jeni në gjendje të gjeni informacionin përkatës … Ju me siguri nuk do të humbisni më shumë kohë dhe do të drejtoheshit në një faqe tjetër.

-Bëjeni më të lehtë për vizitorët tuaj të gjejnë të gjitha informacionet përkatëse.
-Mos krijoni shumë faqe, mbajini ato të thjeshta dhe të rëndësishme.

4. Filloni pak nga pak me krijimin e faqes

Nuk është e rëndësishme të krijoni të gjitha faqet menjëherë. Në këtë mënyrë do të jeni më të sigurt për përmbajtjen që po ofroni dhe faqja juaj do të jetë më e lehtë për t’u përdorur.

Përgjigjuni këtyre pyetjeve kur vendosni se cilat faqe dëshironi të krijoni:

-A është kjo e rëndësishme për klientët e mi?
-A ka lidhje kjo me qëllimin tim?
-A është e nevojshme tani?

Mos u jepni vizitorëve tuaj shumë mundësi. Ata do të hutohen dhe do të harrojnë qëllimin e tyre të vizitës.
Një faqe e biznesit të vogël duhet të jetë e gjitha në lidhje me informimin e njerëzve për gjërat për të cilat ata po vizitojnë faqen tuaj.

5. Qëndroni te e thjeshta

E thjeshta nuk është gjithmonë minimaliste.

Përdorni vetëm 2-3 shkronja, 2-3 ngjyra. Gjithmonë mund të ndryshoni faqen më vonë, por në fillim, thjeshtësia është zgjedhje më e sigurt.

Nëse nuk jeni dizenjues, krijimi i gjithë konceptit të dizanjit për faqen tuaj të internetit mund të jetë paksa sfidues dhe kërkon shumë kohë.

Qëndroni te një dizanj që ju mendoni se është i duhuri për faqen tuaj.

6. Jini të qëndrueshëm në hapat që merrni

Qëndrueshmëria është shumë e rëndësishme për çdo gjë që ju bëni!

Qëndrueshmëria është ajo që do t’ju bëjë të besueshëm dhe do ta lejojë biznesin tuaj të rritet.
Mos ndryshoni shumë shpesh dizanjin e faqes. Jini konsistent dhe bëni ndryshime në kohën e duhur.


PËRGJIGJU