SHPËRNDAJE

Krijuar si një platformë e lehtë për t’u përdorur për blogerët, WordPress është bërë sistemi më i popullarizuar i menaxhimit të përmbajtjes në botë, me karakteristika dhe funksione që e bëjnë atë ideal për ndërtimin e faqeve të biznesit të të gjitha llojeve.

Përdoruesit që nuk kanë shumë njohuri teknologjike mund të instalojnë tema, shtojca, për të hartuar faqe plotësisht funksionale.

Një faqe WordPress mund të rritet dhe të ndryshojë së bashku me biznesin tuaj. Ja një vështrim në disa nga përfitimet kryesore të përdorimit të WordPress për faqet e internetit të biznesit.

Burimi i Hapur

Për pronarët e biznesit të ndërmarrjeve të vogla dhe të mëdha, WordPress bën të mundur krijimin dhe funksionimin e një faqeje interneti duke përdorur të gjitha temat dhe shtojcat e WordPress. Pas blerjes së një emri domain dhe hosting, çdokush mund të instalojë WordPress .

Për të shtuar funksione të veçanta, përdoruesit kanë qasje në mijëra tema dhe shtojca.

Lehtë për t’u instaluar dhe përdorur

Për shkak se WordPress është projektuar për blogerë dhe përdorues  të cilët nuk kanë gjasa që të kenë shumë përvojë kodimi, ai mund të instalohet në “një klik” dhe të përshtatet.

Pasi të instalohet, përmbajtja e WordPress-it mund të menaxhohet lehtësisht nga paneli i faqes. Është gjithashtu e mundur për të menaxhuar një faqe WordPress pa përdorur kodim.

E optimizuar për celularë

Faqja e biznesit tuaj duhet të jetë e optimizuar për celularë.

Një faqe interneti për biznesin tuaj, WordPress mund të ndërtohet me tema të përgjegjshme, që automatikisht i përshtaten faqes dhe postimeve për pajisjet mobile.

Shumëpërdorimësh

Edhe pse WordPress fillimisht ishte projektuar posaçërisht për blog, ajo mund të përdoret për të krijuar çdo lloj tjetër faqeje interneti.

Së bashku me opsione të ndryshme, WordPress mund të shtojë karakteristika dhe funksione të veçanta kryesore në një faqe. Këto karakteristika mund të instalohen dhe aktivizohen në çdo faqe të përputhshme WordPress për të zgjeruar funksionalitetin e saj në mënyrë që të mbështesë nevojat e veçanta të drejtuesit të faqes.

Përshtatje dhe kontroll i plotë

Për shkak se WordPress i siguron përdoruesve kontroll të plotë mbi faqet e tyre, ajo ofron mundësi të plotë personalizimi për t’iu përshtatur nevojave dhe synimeve të një kompanie të caktuar. Pronarët e bizneseve mund t’i trajtojnë të gjitha ato aspekte të faqes vetë ose të kërkojnë ndihmën e zhvilluesve të faqeve të internetit apo specialistëve të IT-së.

Miqësore për SEO

Faqet e WordPress janë të arritshme për motorët e kërkimit si Google, gjë që mund të çojë në renditje më të larta dhe më të dukshme për biznesin.

WordPress fuqizon miliona faqe interneti të biznesit në të gjithë botën. Është sistemi më i përdorur gjerësisht i menaxhimit të përmbajtjes në internet dhe kjo platformë vjen me mbështetjen e një komuniteti të gjerë të përdoruesve të WordPress. Gjithashtu ofron mjete për ndërtimin e një faqeje që mund të rritet së bashku me biznesin tuaj.


  1. Si të zgjidhni temën e duhur në WordPress
  2. 10 Gjëra që duhen bërë pas instalimit të WordPress
  3. 6 Hapa për të dizenjuar faqen e WordPress

PËRGJIGJU